Skip to content

Tuesday Tips&Tricks

september 8, 2009

tuesday

Nog een nieuwe rubriek op Cherise: Tuesday Tips&Tricks! Elke dinsdag zal ik 3 (hopelijk) handige tips voor je op een rijtje zetten.

1. Veel mensen vinden het handig om foundation met een sponsje aan het brengen. Het grote nadeel hiervan is dat je met dat sponsje 1/3 van je foundation verliest! Dus als je dat niet wilt kan je het beter met een foundation kwast, stippling brush of gewoon met de hand doen. Voor de mensen die echt geen afstand kunnen doen van hun sponsje: als je je sponsje voor gebruik nat maakt (niet kletsnat), dan neemt hij al een stuk minder foundation op!

2. Heb je vaak last van zweet onder je oksels? Dan kan je dit eens proberen: een beetje talkpoeder erop doen als je het een beetje voelt plakken. Talkpoeder zorgt dat het weer droog wordt, en je huid wordt er lekker zacht van. Een echte aanrader. 🙂

3. Zit je al een tijdje te twijfelen of je dat ene product nou zal kopen of niet, omdat je het nèt iets te duur vindt? Probeer eBay eens! Vooral op de Amerikaanse eBay (www.ebay.com) hebben ze super veel make-up en verzorgingsproducten veel goedkoper dan je ze in de winkel vindt. Het wordt misschien een beetje speuren, maar als je wat beter met eBay bekend raakt, zal je steeds leukere dingen vinden.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: