Skip to content

Beauty webshops

Ik heb even een aantal handige webshops voor je op een rijtje gezet, met verzendkosten ect. erbij. 🙂

Nederlands

Boozyshop
Een hele fijne webshop met veel verschillende merken, o.a. Lipsmackers, Yes to Carrots, Diamond Cosmetics en NYX. Ik heb er al een aantal keer besteld en was erg tevreden. De verzendkosten zijn rond de €1.95. Hangt een beetje af van wat je besteld.

In de watten
Hier kan je vooral veel lekkere verzorgingsproducten vinden. Alles is met de hand gemaakt van zoveel mogelijk eerlijke en natuurlijke grondstoffen. De verzendkosten hangen heel erg van het gewicht af, dus dat moet je zelf maar even checken. 🙂

The secret garden
Nog zo’n webwinkel met heerlijke zelfgemaakte producten. Ik heb er nog nooit besteld, maar de gezichtsmaskertjes lijken me heel lekker. De prijzen zijn trouwens erg fijn. Ook voor het verzenden, je zit ongeveer tussen de €1,76 en de €3,-.

Internationaal

Coastal Scents
Ik hou van Coastal Scents, echt waar! De kwaliteit van de producten is heel hoog, en het is heel goedkoop. Vooral de brushes zijn aan te raden. Verzendkosten zijn ook redelijk. En zoek Coastal Scents maar eens op op Youtube, ik ben niet de enige die positief over ze is. 😉

Non pareil boutique
Ze hebben hier veel hippe merken voor weinig geld. O.a. NYX, Wet ’n Wild en LA Colors. Het nadeel is dat de verzendkosten best wel hoog zijn. Dus een goede webwinkel als je eens flink wilt inslaan!

Cherry Culture
Vergelijkbaar met NPB, alleen hebben ze een paar andere merken. Ook hier zijn de verzendkosten hoog.

Makeup Masala
Ook weer een winkel met veel merken voor weinig geld, alleen zijn hier de verzendkosten wel lekker laag! Ook hebben ze hier brushes van E.L.F cosmetics, die super goedkoop zijn en ook nog redelijk van kwaliteit zijn.

Advertenties
%d bloggers liken dit: